NIEUWS

NIEUWS

Onzekerheid over doorgaan kletstoernooi

“DE GOEIE TO(O)N”

Beste kletser, tonprater, sauweler,

Op 1 april hebben we een mail gestuurd naar alle kletsers, waarin we hebben uitgelegd waarom we besloten hebben, ondanks alle onzekerheid, de inschrijving voor het toernooi toch door te laten gaan.

Vandaag, 28 juni 2020, is de sluitingsdag van deze inschrijving. Vele kletsers hebben zich voor ons toernooi aangemeld.

Net als wij, zal ook jij de ontwikkelingen rondom het Corona-virus en de daarbij behorende maatregelen elke dag op de voet volgen.

We zijn ons ervan bewust dat het voor iedereen momenteel een zeer turbulente, onzekere, emotionele, verdrietige en verwarrende tijd is, die de samenleving ontwricht.

We weten dat de maatregelen betreffende het Corona-virus prioriteit nummer 1 hebben en dat wij ons hier als organisatie aan moeten houden. Deze verantwoordelijkheid nemen we voor jullie als kletsers, voor onze bezoekers en voor onze vrijwilligers.

We zijn wekelijks met de zaaleigenaar (Phileutonia) in overleg over de stand van zaken en of het verantwoord is om het toernooi door te laten gaan. Wij stellen alles in het werk om dit te laten gebeuren, mits het verantwoord is.

Ook moet er natuurlijk gekeken worden naar mogelijkheden van de zaal, indeling van de zaal, het aantal toegestane bezoekers, een gezondheidscheck bezoekers, faciliteiten, enz.

Dat betekent dat we op dit moment nog geen zekerheid kunnen geven over al of niet doorgaan van ons toernooi. We hopen hier voor 1 september duidelijkheid over te hebben.

We hopen dat we met ons kletstoernooi De Goeie To(o)n in oktober de mensen weer kunnen laten lachen en blij kunnen maken.

We wensen jullie het allerbeste voor jezelf, je familie en vrienden. Zorg voor elkaar en zorg er vooral voor dat je gezond blijft.

Met vriendelijke groet,

namens de stichting Klets en Zwets;

Frank Vlijmincx.