NIEUWS

NIEUWS

Programma voorronden bekend.

De inschrijvingsdatum voor ons toernooi is inmiddels verstreken. We verheugen ons er, als organisatie, op dat we dit jaar maar liefst 29 aanmeldingen hebben gehad voor ons kletstoernooi. Het programma is samengesteld.

We realiseren ons ook dat we de kletsers, die niet geprogrammeerd zijn, flink moeten teleurstellen. We krijgen regelmatig de vraag waarom we de opzet van het toernooi niet veranderen en de voorronden met een avond uitbreiden. We houden vast aan deze opzet, omdat we zowel onze vrijwilligers als bezoekers niet teveel druk op willen leggen.

Het is per slot van rekening voor de kletsers van het grootste belang dat ze allemaal onder gelijke omstandigheden voor zoveel mogelijk publiek hun optreden kunnen doen. En de formule zoals deze er nu staat met twee voorronden en een finale staat als een huis.

Voor het volledige programma zie : Voorronde

Online kaartverkoop.

We starten dit jaar met online kaartverkoop. We bieden u deze service, omdat het bezoekersaantal enorm stijgt en veel mensen niet altijd in de gelegenheid zijn om de kaarten persoonlijk af te halen. Deze mogelijkheid blijft overigens wel bestaan. U kunt uw kaartjes nog gewoon bij het verenigingsgebouw van Phileutonia kopen. Zie voor kaartverkoop: Kaartverkoop